khemosabi

Alla inlägg den 17 juli 2011

Av khemosabi - 17 juli 2011 17:40

Den här bilden har jag helt fräckt snott ifrån Mias facebook -fast jag vet att jag får låna;-)) Den är såå fin och jag tycker den illustrerar på ett perfekt sätt hur jag tror Mia känner sig just nu! (Det där lurviga till vänster är Mias söta briardtjej Love)   


Efter gårdagens inlägg har det redan droppat in ett par förfrågningar på valp efter Carma, och några som är intresserade hade jag redan innan;-) Då får jag ju tala om att det dröjer minst 1 år, troligen 1,5 innan det blir någon kull på henne - om det nu blir några valpar efter henne överhuvudtaget. Men det är förstås jättekul att det är stort intresse, och inte särskilt förvånande, får jag väl säga:-)


Här hemma är det lugnt än så länge, så inga valpar i helgen i alla fall. Vi får väl se om Gimmie går tiden ut den här gången - jag hoppas förstås det, eftersom risken att någon eller några inte klarar sig ökar om de kommer för tidigt.

Den här gången har jag ju väldigt många bra köpare till Gimmie's valpar, och eftersom efterfrågan har varit enorm har jag varit tvungen att "sålla" hårdare bland valpköparna än tidigare. Därför är det i första hand de som verkligen har tiden, viljan och förmågan att komma långt med sina hundar som får köpa valp den här gången. Jag har fått många förfrågningar av köpare som vill vara aktiva med sina hundar och verkligen kan ge sina valpar riktigt goda hem, och det är jag väldigt glad för! Men i det här läget måste jag tyvärr vara ganska hård och i första hand se till att valparna kommer till folk som verkligen vill satsa på sina hundar och har hunden och träningen mer eller mindre som en livsstil. Jag hoppas på förståelse för det, och lovar att jag ska försöka hänvisa de som inte får någon valp denna gång till andra uppfödare som har bra kullar på gång.

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards