khemosabi

Alla inlägg under augusti 2011

Av khemosabi - 9 augusti 2011 18:29


 

Lite bus hann jag med att filma;-))

Om ni undrar vad det är som låter i bakgrunden så är det Micke som håller på att baxa in ny kyl och frys - det var tydligen jobbigt!

Av khemosabi - 8 augusti 2011 23:09

Jag tror gänget har växt lite;-)

 

Gimmie är så mysig med valparna, man märker att hon njuter av att vara mamma - underbara hund! Hon är så lugn och trygg, precis så som en riktigt bra avelstik ska vara. Både hon och valparna trivs i köket, det är väldigt harmonisk och Gimmie går gärna och lägger sig hos dem, även om de sover.


Nu ska ni få se lite smågodis;-))

       

Alltså... hur söt får man bli egentligen??

Sovstilarna är många;-)

 


  

Av khemosabi - 8 augusti 2011 14:33

... är lilla Carma, snart 17 månader  

Khemosabi MJ's Keep The Faith  

Av khemosabi - 6 augusti 2011 20:47

Igår fick valparna flytta in i köket, och så åkte det på en pallkrage till på valplådan - inte så populärt. Här har vi en tjej som begrundar rymningsmöjligheterna;-))

Nähä, det gick inte åt det hållet - då provar vi det andra...

... meh, det går ju inte!! Som tröst till lilla damen kan jag upplysa om att det inte blir långvarigt, snart blir det valphage istället för låda, men de ska bli lite säkrare på benen först;-) Den här tjejen, som är väldigt företagsam, är märkt på vänster lår.


Här är en tjej till, hon som är märkt i nacken...


Det här är två tjejer, den till höger på bilden är märkt på ryggen och den till vänster i nacken. Dags att klippa klor igen, som synes;-)


Det här blev en ganska dålig bild utan blixt, det är hannen till vänster på bilden och tiken som är märkt vid svansroten+höger bak till höger.     

Två trötta puppar;-)


Hela gänget, utom hon som var på rymningsuppdrag...


... och så blev det en sen bonusbild på en trött kille;-)

Natti natti! 

 

       

     

Av khemosabi - 5 augusti 2011 19:40


Vilken härlig tjej! Tack snälla Ellinor för att jag fick visa filmen - ni är jätteduktiga:-)


Ellinor berättar att Susa också visar tänderna när man busar med henne, framförallt när man håller i tassarna - haha, så gör visst alla syskonen!! Tokhundar:-) Det ska bli intressant att se om de nya valparna kommer att göra likadant!


Av khemosabi - 5 augusti 2011 19:11

Idag har Ellinor varit och röntgat Susa (Khemosabi MJ's Another Part Of Me) och enligt veterinären såg det bra ut! Vad det blir officiellt när SKK läst av vet vi ju inte än, men vi vet i alla fall att det inte såg ut att vara något större fel - härligt!! Bara för Susa och matte att fortsätta jobba på med bruks- och lydnadsträning:-) På söndag ska de iväg till Norge för en lägervecka med bl a Maria Brandel (fd. Hagström) som instruktör, det blir nog kanon, det!


Ellinor skickade en länk till en liten film med Susa under träning, jag väntar bara på tillstånd på att få lägga in länken här i bloggen och sen ska ni få se, ni också;-)) Som en liten "teaser" kan jag berätta att Susa har precis samma härliga attityd som sina syskon, så häftigt att se;-)


Jag har en liten dröm..;-)) Det skulle vara så otroligt kul om vi kunde få ihop ett helt gäng Khemosabihundar och starta på ett och samma lydnadsprov... vad häftigt det skulle vara!! Det skulle vi kanske kunna ordna i samband med en kennelträff någon gång framöver, om någon mer än jag skulle tycka att det vore kul, vill säga:-D

Av khemosabi - 4 augusti 2011 22:13



 Så här låter det när man ska försöka sova, någon som undrar om det går bra?  Nä, det gör ju inte det, så imorgon får de flytta in i köket;-)

Inatt var det en av tjejerna som hoppade ur lådan, så nu har jag lagt en madrass nedanför så hon skulle landa mjukt nästa gång - och det var väl tur, för nyss när jag kom in hade hon hoppat ur igen! Det har nog aldrig hänt förr på 15:e dygnet, de här valparna är det ordentlig sprutt på;-))


  

Den här bilden har jag lagt in på Facebook ikväll, men några av er har ju inte sett den. Det är den minsta tiken som är märkt i nacken, hon blir mer och mer lik Carma i samma ålder men hon kommer att få mer färg - så ljus som Carma och Susa i förra kullen, eller Krutov i Gimmie's första kull, kommer ingen av de här valparna att bli. Men hursomhelst, den här valpen är så jäkla näpen och söt så man smäller av, och då har eländet bara börjat... nu blir det bara värre och värre;-)

Här har vi ett par busbilder, den med pricken på huvudet är killen i gänget...

   

Av khemosabi - 3 augusti 2011 21:34

Filmen fick ett lite abrupt slut, då det blev dags att torka bajs;-)
 

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards