khemosabi

Alla inlägg den 2 maj 2010

Av khemosabi - 2 maj 2010 15:01

Hej alla valpsjuka! Igår hade vi besök (igen!) av den där tant Mia från Stockholm... man kan tro att hon ska flytta hit! Men hon är rätt så bra, för hon gullar mycket med oss allihop, inte bara med mig, som tydligen ska bo hos henne sen! Vilken tur jag har, som får en så snäll matte! Och ska jag berätta en hemlis? Jag tror hon gillar mig ganska mycket:-)

Vi var tre syskon som fick följa med ut i "stora skogen", vi sprang och busade så matte hann inte riktigt med att fota oss, haha!!

  


Sen blev vi lite trötta, och brorsan låg och lurade lite och njöt av livet...


... medan vi tjejer faktiskt ville mysa hos matte;-)


Den här bilden knäppte tant Mia på mig när jag låg i mattes knä - matte säger att det är en kanonbild, ja, inte vet jag för jag är faktiskt inte så stor än... men söt, det vet jag att jag är, för det säger alla hela tiden;-))


En av våra brorsor (han som heter MJ's Beat It) har åkt på någonting som heter juvenil cellulit, han har varit svullen och varig i ögonen, och fått knottror runt ögonen och nosen. Han har varit hos doktorn och fått medicin, så han ska förhoppningsvis snart bli frisk igen. Han är pigg i alla fall, men det är inte säkert att han hinner bli friskförklarad när det är dags för oss att flytta. Matte har pratat med hans blivande ägare och kommit överens om att avvakta och se hur det hela utvecklar sig. Men vi ser ju redan att medicinen börjar verka, och som sagt, han är pigg och busar lika mycket som vi andra!

Nä, nu har jag inte tid med det här längre, för nu måste jag faktiskt busa!

Tjingeling!!           

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards