khemosabi

Alla inlägg den 16 april 2009

Av khemosabi - 16 april 2009 23:33

Välkommet besök... vi hade så mysigt ute med fika i skogen och glada hundar:-) Speed och Iver är på något mysko sätt både väldigt lika och ganska olika, de har precis samma uttryck men Iver har längre ben och lite mindre päls. Men i sättet är de precis likadana, mjuka, väldigt lyhörda och otroligt lätta att ha att göra med... härligt!

När de möttes var båda lite osäkra och "frågade" sin resp. matte: "Är han snäll den där, tror du?" men de kom snart igång och lekte så det stod härliga till:-)

Iver till vänster, Speed till höger


Här är Gimmie i mitten, med Iver till vänster och Speed till höger... de är väldigt lika varandra alla tre;-) Här var alla flåsiga efter att ha sprungit som galningar i vårvärmen...

Fr. vänster: Iver, Gimmie och Speed


Här fångade jag Iver när han stod stilla en sekund...

Khemosabi Double Spin - Iver 6 månader

Han ser ut som en typisk 6-månadersvalp, tycker jag - lite långbent och "skranglig" som de brukar vara i den här åldern.


Speed är en lite stabbigare typ, på den här bilden ser han nästan tjock ut - men som man brukar säga: "det är mest päls";-)

Khemosabi Double Speed - Speed 6 månader


Det var jättekul att träffa Iver och Jessicah - vi har mkt kontakt via msn men det är alltid roligt att träffas "irl"... och nu fick jag ju se den "fantastiska Gurkan" med egna ögon;-) En riktigt trevlig och mysig liten kille - så härligt att se att han och Speed är så otroligt lika i sättet! Båda har tydliga drag av sina föräldrar, som ju också är väldigt lika, både i utseende och sätt;-)

Fler bilder från gårdagen kommer i albumet!

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards