khemosabi

Alla inlägg den 5 mars 2009

Av khemosabi - 5 mars 2009 16:19

... vilken dunderinfluensa jag åkte på! Jag trodde jag var på bättringsvägen för några dagar sen, men icke - jag mår rent ut sagt skitdåligt. Som grädde på moset har jag ju tandvärken, som bara blir värre och värre, så nu är jag nog så illa tvungen att ta mig iväg till en tandläkare vare sig jag vill eller inte. Jag har så ont så jag inte ens kan avöra var jag har ont, det värker tamejfan i hela högra sidan av huvudet. Nu ska jag sluta gnälla.


Ikväll ska min kära syster Mai låna Soleil och ha henne till i morgon kväll, det blir lite avlastning för mig som inte är så pigg. Det är därmot Soliel... ni skulle bara se hur hon rejsar runt, både inne o ute! Man tror hon ska bryta varenda ben i kroppen, men än så länge - peppar, peppar - har hon klarat sig bra.


Måste bara säga en sak om whippet - folk har verkligen fel uppfattning om den rasen! De flesta tror nog att de är både ömtåliga och lite "mesiga", men inget kan vara mer fel. Soleil är nog den mentalt tuffaste valp jag har haft, och hon är ju knappast ömtålig! "Dumdristig" skulle nog vara en beskrivning som passar henne, för hon är fan inte rädd för nåt;-) Kastar sig från vilka höjder som helst och bara dundrar på i 180 knyck hela tiden... ja som sagt, att hon inte bryter varenda ben är ett under!!

Nu är det ju som så att uppfödaren sa att Soleil var en av de lugnaste valparna i kullen... så då kan man ju undra hurdana de andra är?? Hmm... jag känner liksom igen mig lite i kommentarerna från Krutovs husse o matte - jag sa nämligen likadant om honom, och de har ett antal gånger undrat om det går att reklamera;-)

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards