khemosabi

Alla inlägg den 7 mars 2009

Av khemosabi - 7 mars 2009 22:47

Idag har jag varit på "studiebesök" på kennel Hillfire här utanför Eskilstuna och tittat på de här ljuvliga hundarna...

Hillfire V For Victory

Hillfire V For Victory - "Tilly" (min favorit bland de vuxna hundarna)


Tikvalp 9 veckor

En av de bedårande söta valparna, en liten tik.


Hanvalp, 9 veckor

Det här tror jag är hanvalpen, som är till salu (nej, jag ska inte köpa!)


Kanske några undrar varför i hela friden jag åker och tittar på Shelties, men saken är den att jag faktiskt har sneglat på den rasen i närmare 5 år nu. Jag har varit rätt så säker på att rasen passar mig, men har ju egentligen inte varit i "närkontakt" med så många. Jag har besökt en annan uppfödare för flera år sedan och var med på en kennelträff, men sedan har jag ju haft fullt upp med mitt och något mer har egentligen inte hänt - annat än att jag tittar på Sheltieklubbens hemsida flera gånger i veckan och går in på kennelsidor och drömmer;-)

Nu fick jag tillfälle att hälsa på hos Elisabeth och träffa hennes och makens  härliga hundar - stort tack till dem för att jag fick komma trots att jag inte är valpspekulant! Jag tyckte mycket om hundarna, som var mycket mer tillgängliga än jag hade väntat mig... Sheltien är ju inte rasen som normalt kastar sig i famnen på främmande. Men här var det ingen som inte ville hälsa och 2-åriga "Tilly" var otroligt kelig och gosig... henne hade jag kunnat knyckt med mig hem;-) Nu kan jag med säkerhet säga att Sheltie, det blir det här så småningom!!


Valparna var förstås ursöta! De två tikarna ska vara kvar hos uppfödaren tills vidare, men hanvalpen är till salu. Om någon är intresserad, kontakta Elisabeth på kennel Hillfire!


Lite annat:

Jag är handledare för min dotter Martina, som började övningsköra för en vecka sedan. Jag måste nog skryta lite - för hon kör redan genom hela stan och gör det riktigt bra, inte i rusningstrafik förstås, men i helt normal trafik. Det är väldigt bra gjort tycker jag, särskilt eftersom hon enbart kör privat och inte på körskola. Kanonbra jobbat, tjejen min!!


Och så säger vi Grattis till Carina och Tonic, som startade på sin första söktävling idag och blev godkända, jättenära uppflyttning - men det tar de snart!!



Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards