khemosabi

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

6 veckor efter parning...

Av khemosabi - 30 juni 2011 16:40

... är det idag, och imorgon går Gimmie alltså in i 7:e veckan. Dagens tjockisbilder ser ut så här;-)

 

Idag är det fruktansvärt varmt och kvalmigt, jobbigt för vilken hund som helst, men såklart ännu jobbigare att gå dräktig. Så jag, till skillnad från de flesta andra, hoppas faktiskt på svala veckor framöver, för Gimmie's skull. Jag är inte så förtjust i +30 grader själv heller, förresten - man orkar ju ingenting! Jag skulle vilja bo någonstans där det är +20 grader året runt, men frågan är om det finns nå't sån't land;-)


Det har ju varit jättevarmt ett tag nu, och jag märker på Speed att han är mer värmekänslig än de andra. Men han har också en enorm päls, vilket de andra inte har - särskilt inte Gimmie, hon är liksom i full päls nu, och det ser ni ju på bilderna att den inte precis svallar;-)))

Speed och jag har trotsat värmen och tränat en del lydnad, faktiskt - tro det eller ej;-) Jag tycker det går riktigt bra, med tanke på att vi nästan inte tränat någonting fram tills för några veckor sedan. Jag surfade runt idag och råkade hamna på en blogg där hunden ifråga är med i talangtruppen, och ska jag döma av filmerna som fanns där så är Speed minst lika bra om inte bättre, både när det gäller utförande av momenten och fokus på uppgiften - men han behöver mycket mer miljö- och tävlingsmässig träning, förstås. Han har, liksom sina syskon, en härlig attityd och vill alltid göra sitt bästa - svårigheten med honom är att han är åt det förarveka hållet och har lätt att bli osäker. Det kräver mer av mig som förare än vad jag är van vid, helt klart - men det blir nog bra i slutänden ändå!


Jag måste passa på att tacka för alla fina mail jag får, var och varannan dag droppar det in mail ifrån trevliga människor som vill köpa valp, både ur denna kull och kommande kullar. Det är svårt för mig att svara på hur planerna ser ut efter den här kullen, men troligen blir det bara max en eller två kullar till härifrån - om det ens blir det, det får framtiden utvisa. Men det är i alla fall väldigt roligt att så många visar intresse för mina valpar!


Om ni undrar varför hemsidan inte är uppdaterad, så beror det på att min dator fortfarande är trasig. Programmet jag använder till hemsidan ligger på den, så alla uppdateringar kommer här i bloggen tills vidare!

 
 
Malin

Malin

30 juni 2011 19:44

Ojoj, nu börjar hon verkligen bli rund :D

http://mangie.se

 
åsa

åsa

30 juni 2011 19:44

Vet du Pia, jag är inte ett dugg förvånad över att folk vill köpa valp från dig, du har de absolut härligaste Golden jag träffat i mitt liv och jag är INTE partisk bara för att du är min lillasyster!
Har ju faktiskt träffat andra också..
Jobbigt för Gimmie, jag förstår det, en själv kan ju kräkas av värmen, men det ska som sagt bli lite svalare..
Ha dé!/Kram

http://tantraffasnya.blogg.se

 
Ingen bild

Alma

30 juni 2011 22:17

Ooj, här händer det grejer :O Vilken tjockis :D

Instämmer med föregående. Jag är inte ett dugg förvånad över folks intresse. Det verkar vara något alldeles speciellt med dina guldisar!!

 
Ingen bild

Sussie o Myzzko

1 juli 2011 00:04

Riktig liten tjockis har hon blivit fina Gimmie:-))

 
Eva-Liz

Eva-Liz

1 juli 2011 08:40

1 eller 2 kull???Synd om du avvikler, du har jo de beste av de beste:):)
Jeg "strever" nå med å få inn "stå" i avstandskommandoen på Solan. Jeg er litt sluppet opp for kreative ideer, siden Solan ikke lar seg lokke av hverken det ene eller andre:):)Slik går det, når jeg stort sett har belønt naturlig adferd i hele hans trenings karriere:):) )

http://www.kennelsoltrollet.com

 
Linnea

Linnea

1 juli 2011 17:47

Är inte heller förvånad över att många vill köpa valp av dig. Hade själv väldigt gärna velat ha en men mina föräldrar tycker det räcker med en. Synd om du lägger ner kenneln för dina hundar verkar helt fantastiska. Vilken attityd och utstrålning de har alltså!

http://tassarna.weebly.com

 
mia, love&carma

mia, love&carma

2 juli 2011 14:41

men nu lugnar vi oss lite snälla söta pia, jag tänker i alla fall håller alla mina tummar att du kommer hålla på jätte jätte länge till, nu när jag äntligen hittat dig ;-) ........är det min film du menar ;-))Hi Hi Kram mia

http://www.briard.mia-co.com

 
Ingen bild

Pia

2 juli 2011 15:47

Hahaha... nä Mia, det var inte din film;-))

 
Ingen bild

Elisabeth Bryhh

3 juli 2011 21:57

Jeg skjønner også godt at mange vil kjøpe valp fra deg ( deriblant meg selv ;) ) Håper du fortsetter også etter dette kullet!! ;)

 
Jenny & Kex

Jenny & Kex

5 juli 2011 14:31

va synd om du lägger ner! Du har ju så himla fina hundar och får fram bra valpar! :)

http://www.posiitiv.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av khemosabi - 9 februari 2020 20:06

Den här bloggen är inte uppdaterad sedan julen 2018 och kommer snart att läggas ner helt och hållet, jag ska bara spara ner så många bilder som möjligt först. Jag ser ingen vits med att fortsätta med bloggen, då jag inte längre har någon uppfödning o...

Av khemosabi - 24 december 2018 14:16

  Hoppas alla våra vänner och valpköpare får en riktigt härlig jul!   Här hemma går allt sin "gilla gång", som man brukar säga;-) "Inget nytt under solen" är ett annat uttryck man skulle kunna använda, annat än att jag har gett mig på något ny...

Av khemosabi - 6 oktober 2018 15:00

Grattis på 14-årsdagen, vår älskade lilla Boogie! Fantastiska lilla hund, som dansat genom livet på lätta tassar och fortfarande är vid god vigör och helt klar i sinnet - jag hoppas du får vara lika pigg och glad ett bra tag till!        Vi...

Av khemosabi - 16 juli 2018 15:55

... har jag i skuggan på min altan just nu, det är fullkomligt olidligt! Vi har haft så hett - och torrt - hela sommaren att allt är uppbränt, inte ett grönt strå så långt ögat kan nå. Jag lider med bönder och djurägare som inte har foder till sina d...

Av khemosabi - 23 december 2017 14:00


 

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards