khemosabi

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Röntgen

Av khemosabi - 16 juni 2010 15:04

Igår röntgade jag Speed hos den veterinär som jag brukar gå till när det gäller röntgen, hon brukar vara noga med att det blir bra bilder och är också ganska duktig på att kunna säga vad det kan tänkas bli för resultat. Den här gången var jag dock inte riktigt nöjd, jag tyckte inte att den enda röntgenbilden på höfterna var bra. Speed låg inte riktigt rakt, och det var inte så konstigt eftersom han stretade emot när bilden togs, trots att han var sederad. Jag ville att det skulle tas en ny bild, men veterinären trodde inte att vi skulle få någon som var bättre... eh, nähä? Den enda anledningen jag kan tänka mig att de ville spara på plåtarna är det faktum att Speed är krypt... "han ska ju ändå inte användas i avel" sa veterinären... Nä, det ska han inte, men jag vill ju ändå ha bra plåtar så jag får ett rättvist resultat på min hund. 1650:- kostade kalaset, och jag kan ju säga att det tycker jag inte att det var värt den här gången.


Hursomhelst, armbågarna såg kanonfina ut, och höfterna - ja, där såg höger ut som ett klart A, vänster troligen ett B... men det kan också bli ett C, beroende på hur nitiska de är på SKK. Och på tal om SKK, så är jag irriterad på dem också - Jessicah röntgade Iver förra tisdagen, och resultatet har ännu inte kommit in på hunddata - det är för jäkla ynkligt, tycker jag. Det enda dom är duktiga på, det är att ta betalt!


Ja, som ni märker så är jag inte på mitt allra bästa humör, och det beror dels på det ovanstående, men också att jag har haft sådan värk de senaste veckorna. Jag har ont från topp till tå, bokstavligen - och har tyvärr lite svårt att se positivt på tillvaron just nu. Men nu ska jag sluta gnälla.

 
 
mia&love

mia&love

16 juni 2010 20:51

Fy Pia det där låter inte kul...det är bara att hoppas att SKK läser rätt.Att ha värk är riktigt skit. Kan pigga upp dig med att Carma är fortfarande en dröm ;-))))))I dag har vi tagit den andra lektionen med Lotta Linusson och nu lär vi in ställandet, fotpossitionen sitter som en smäck, ligg... slänger hon sig i backen,Hon puttar med nosen på mitten av apporten ...precis som jag vill ha det ;-))mmmmmm hon är såååå söt ;-))
STOR kram till dig och hoppas att du snart kommer att må bättre

http://www.briard.mia-co.com

 
Pia

Pia

17 juni 2010 00:32

Tack Mia - jag inser att jag nog lät lite väl gnällig där, men det är väl bara så att jag inte mår så bra just nu. Men det känns väldigt bra att höra att det går så bra med Carma, det piggar faktiskt upp en hel del;-)
Jisses, vad ni håller på, jag får dåligt samvete för att jag inte gör så mycket med Vispen - men jag kan tala om att han är som en dröm, han också! En fantastisk och alldeles underbar liten valp, som även han påminner väldigt mycket om Spurten... och det vet väl alla vid det här laget vad det innebär;-))
Stor KRAM till er också!

http://www.khemosabi.se

 
Ingen bild

Ellinor

17 juni 2010 10:02

Jag fyller väl på med lite mer feelgood :-) Även Susa är en liten dröm! Grundfärdighetsträningen går som en dans, sitt-ligg-stå-utgångställning-apportering, allt är lika kul och går som en dans och därimellan tar hon det väldigt lugnt (om hon inte försöker dra igång storasyrran förstås)
Dessutom är hon nog den gosigaste hund jag träffat! Sitter man på golvet så kommer hon direkt och kurar ihop sig i knät :-) Sötnöt!

 
Pia

Pia

17 juni 2010 12:57

Å Ellinor, det är ju bara så härligt att höra:-) Tack för det, det behövde jag!!

http://www.khemosabi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av khemosabi - 9 februari 2020 20:06

Den här bloggen är inte uppdaterad sedan julen 2018 och kommer snart att läggas ner helt och hållet, jag ska bara spara ner så många bilder som möjligt först. Jag ser ingen vits med att fortsätta med bloggen, då jag inte längre har någon uppfödning o...

Av khemosabi - 24 december 2018 14:16

  Hoppas alla våra vänner och valpköpare får en riktigt härlig jul!   Här hemma går allt sin "gilla gång", som man brukar säga;-) "Inget nytt under solen" är ett annat uttryck man skulle kunna använda, annat än att jag har gett mig på något ny...

Av khemosabi - 6 oktober 2018 15:00

Grattis på 14-årsdagen, vår älskade lilla Boogie! Fantastiska lilla hund, som dansat genom livet på lätta tassar och fortfarande är vid god vigör och helt klar i sinnet - jag hoppas du får vara lika pigg och glad ett bra tag till!        Vi...

Av khemosabi - 16 juli 2018 15:55

... har jag i skuggan på min altan just nu, det är fullkomligt olidligt! Vi har haft så hett - och torrt - hela sommaren att allt är uppbränt, inte ett grönt strå så långt ögat kan nå. Jag lider med bönder och djurägare som inte har foder till sina d...

Av khemosabi - 23 december 2017 14:00


 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards