khemosabi

Alla inlägg den 24 mars 2013

Av khemosabi - 24 mars 2013 13:40

Goda nyheter ifrån Norge, Khemosabi Prepare for Surprise har A/A på sina höfter - Stort Grattis till matte Elisabeth! ED-resultatet kommer inte samtidigt i Norge, så det väntar vi på, men enligt Elisabeth såg plåtarna bra ut. Vi håller tummarna även för det, såklart!

Nu är alla Gimmie/Filur-valpar som hittills röntgats fria med A-höfter, Vinna ska röntgas imorgon och sedan är det bara Joy kvar, pirrigt!


Här hemma händer inte så mycket, vi tränar med dummies några gånger i veckan och hoppas på barmark så det kan bli lite mer vettig träning. Häromdagen var Christer och jag iväg och tränade lite, vi körde sök - fem apporter för Piller, alla inne på nolltid - linjetag och dubbelmarkeringar. Mycket blåst och mycket snö var det, rätt så jobbigt både för oss att gå i och för hundarna att jobba i, men det gick bra. Piller hade taskigt grepp på några dummies på söket och tappade ett par - något som aldrig har hänt förut. Men matte talade om att så gör vi inte, och efter det var greppen stadiga och fina. När vi kom tillbaka till bilen fick Christer filma medan Piller och jag körde ett fjärr, hon har bra skiften och flyttar inte fram, men ett litet tramp blir det ibland i sättande från stående. I nuläget är jag ändå nöjd, träningen går framåt och hon tycker det är skitkul och vill träna fjärr hela tiden;-)



Senare framåt kvällen:



Knas-Gimmie ville också - och som vanligt tror hon att hon vet vad som komma skall, och ska förekomma matte;-)

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards