khemosabi

Alla inlägg den 13 september 2011

Av khemosabi - 13 september 2011 17:38

Vaccination, chipmärkning och veterinärbesiktning är avklarad - alla valparna var helt utan anmärkning, en väldigt jämn och fin kull, tyckte veterinären! Ja, faktiskt är detta en av de jämnaste kullar jag har haft, lite lustigt med tanke på att det är en ren outcrossparning, dvs. föräldrarna är inte släkt alls.

Valparna skötte sig fint både i bilen och på kliniken, de hade precis sovit så de var pigga och fulla med bus;-) Värst var nog Foppa, han var inte stilla i många sekunder - ända tills han tvärslocknade i famnen på Tuvali! Foppa är en kille som har vuxit väldigt mycket i mina ögon, skulle jag ha haft hanne och varit inställd på att jobba mer med min valp, ja då skulle jag inte tveka... jag tror att han kan bli någonting riktigt, riktigt bra! Fin är han också, och han har en urhärlig personlighet:-)


Själv är jag mycket nöjd med mitt val av valp, och jag hoppas att alla andra blir lika nöjda! Imorgon flyttar de två första valparna, sedan troppar de av efterhand - sist ut på söndag är fina Supra, som kommer att få en riktig långresa, haha - hon kommer nog att tro att hon ska bo i bilen;-)) Skämt åsido, men långresor är bara bra för valpar, då lär de sig på en gång att man kan koppla av och sova i bilen.


Den här bilden lade jag in på facebook, men alla har kanske inte sett den...

 
Piller i full fart, med ett litet löv på tungan;-)


Vi är ganska oense om namnet Piller här hemma, alla utom jag tycker att det är ett jätteknäppt namn... men här är det jag som har veto, så Piller får det bli;-)



Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards