khemosabi

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av khemosabi - 31 mars 2010 23:53

... hade vi igår kväll, så här lagom till påsk;-)


Jag pussade en av tjejerna...


Micke pussade en av pojkarna...

       


Spurten pussade Micke...  

  


Och "Lill-Spurten" pussade Soleil;-)


Idag filmade jag valparna, och det blev en riktigt bra film... som inte gick att ladda upp!! Valparna var så gullliga, full fart var det i lådan och de fick t o m till en riktigt fin "konsert" en stund;-) Det hade varit roligt att visa, men tyvärr... vi provade på alla möjliga och omöjliga sätt utan att lyckas ladda upp den. Jag får göra ett nytt försök imorgon att filma de små godingarna, och hoppas att det funkar att ladda upp den då, det kan hända att den här blev för lång (drygt 11 min) och det funkar bättre med en kortare.

Det är helt otroligt vad valparna har utvecklats de senaste 2-3 dagarna, man kan knappt tro att de är så här "hävliga" redan vid 16 dagars ålder! De är så jäkla gosiga och vi står på huvudet i lådan så fort de är vakna, och då kommer alla små fjunisar på en gång och vill pussas och gosa... Det är så underbart, och jag kan tala om att just det här är en stor anledning till att man överhuvudtaget ägnar sig åt avel - för på något underligt sätt lyckas man förtränga hur jobbigt det är de sista veckorna;-)


Idag har har Micke varit ute med Boogie och Speed, så jag tog de andra tre själv. Men sedan gick jag med bara Speed, det händer inte varje dag, men varenda gång det blir av blir jag alldeles överväldigad av hur underbar han är   Jag har lite svårt att fatta att en hanne kan vara så otroligt lyhörd och följsam, och det är helt enkelt så att jag blir lycklig av honom... jag kan inte förklara det på något annat sätt! Men jag vet att de som har hannar ur Gimmie's och Diego's förra kull känner precis likadant som jag...


Ibland undrar jag hur många uppfödare som får höra av sina valpköpare att just deras hund är "en på miljonen"... det har jag fått höra många gånger (och sagt själv, om mina egna) under många år. Men en sak är säker, så ljuvliga hannar som i förra kullen, det har jag inte haft tidigare... så här lätta har inga killar varit förut! Hannarna i den här kullen borde ju rimligtvis bli likadana, och nu ska det också bli väldigt intressant att se hur tikarna blir i den här kullen - jag har ju genom alla år fått fantastiska tikar i mina kullar och själv tror jag att de här blir något utöver de vanliga;-) Jag är så glad åt att de kommer att få jobba allihop - den ena kommer jag ju att ha på nära hålla och jobba med själv, och det ska bli så kul!!

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards