khemosabi

Alla inlägg den 1 februari 2014

Av khemosabi - 1 februari 2014 16:23

Tja, inte mycket, kan man säga. Det här är ju en rätt så lugn årstid för de flesta, och för oss är det egentligen bara skogspromenader som gäller - ingen direkt träning förutom lite smågrejer på promenaderna. Januarivädret var väldigt bra, någon dm snö och 4-5 minusgrader, perfekt anser jag! Igår kom det massor med snö och dag töar det, och det är ju inte lika roligt. Det här blir inte kul om det fryser på, och det gör det väl antagligen. Typiskt mig att ta ut bekymren i förskott, that's me;-)


Lova har varit mycket hos mig nu, eftersom Martina har börjat på högskolan i Örebro. Jag är verkligen inte glad åt att hon pendlar 20 mil om dagen med bil i det här väglaget, det blir inte mycket sömn för mamsen, kan jag tala om! Men hon har i alla fall köpt en bättre och säkrare bil så det kommer nog att gå bra, även om det såklart måste vara jättejobbigt. Jag är inte så lite imponerad av min dotter, det är en sak att studera och pendla, men hon är ju ensam med två barn också. Nåväl, Lova är ju här på dagarna och får mat samtidigt som mina hundar eftersom hon ibland är lite dålig på att äta hemma. Efter någon vecka tyckte jag att hon började bli lite rultig, men tänkte inte något vidare på det. Men några dagar senare nämnde jag det för Martina, och då visade det sig att Lova har smockat i sig 3 dl tidigt på morgonen, 3 dl senare hos mig, och 3 dl hemma på kvällen;-) Normalt äter hon max 6 dl/dag, så det var inte så konstigt att hon började se ut som en köttbulle;-) En söt köttbulle visserligen...

 

"Det är bara päls" är ett uttryck man hör rätt ofta, och visst gör pälsen en väldig skillnad, men i det här fallet är det inte "bara päls";-) I andras ögon kanske hon inte ser tjock ut, men mina hundar är slanka allihop och det ska Lova också bli, för nu blir det inga 9 dl om dagen längre!


På tisdag ska Pillerillern och jag träna inomhus i Kungsör, ska bli intressant att se om hon kommer ihåg nåt sedan vi tränade ordentligt senast. Vi har bara varit där en gång förut, och jag hoppas att inspirationen inte rinner av mig som den gjorde direkt när jag kom in i hallen förra vintern. Det var nåt med atmosfären i lokalen som påverkade mig något enormt men jag tänker att jag måste prova igen, en gång är ju ingen gång, som alla vet;-)

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards