khemosabi

Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Andra 1:a priset i lkl 2 för Khemosabi MJ's Beat It ikväll!

Av khemosabi - 6 juni 2012 22:20

Stort Grattis till Staffan och Vispen som kammade hem 1:a pris nr.2 ikväll - bara ett kvar till LP2! Bra jobbat av ett jätteduktigt ekipage!  Nu håller vi tummarna för Staffan och storebror Krutov veckorna framöver... jag tror det är nå't på g!


Vi har tränat lydnad både igår och idag, och idag fick Gimmie följa med - det uppskattades mycket!

   Gimmie o Piller tittar på när Unni tränar.


   Gimmie i full fart till rutan, Piller tittar på och blir lite avundsjuk;-)


Här är det tokträning med knashund - Gimmie har nog inte tränat lydnad på ett par år, men motivationen är det minsann inget fel på! När man inte tränar så ofta kan man ju komprimera träningen, här är det rutan (nja, nästan utanför, faktiskt), fjärr och inkallning med ställande (-var det meningen, hon hann med ett läggande först!) på en gång, annars gjorde hon precis som hon skulle;-)) Det blev lite cirkus!


Som sagt, Piller satt ju där och blev avundsjuk, så hon var taggad och lite hoppig under språngmarschen, annars gick hon bra, tyckte jag! Den här filmen tänkte jag först inte visa, eftersom jag ser ut att vara gravid - men det kan jag garantera att jag inte är;-) En magväska full med godis och leksaker under västen (som också hade fickorna fulla) var inte direkt smickrande för figuren - nästa gång får det bli korsett istället;-))

Ser ni att jag nästan inte tittar på hunden alls, det går framåt även för mig! Undrar om Gimmie sitter där och tänker "Oj, vad hon har blivit duktig, dotra mi"? Hihi:-)


Ställande under gång går också framåt, vi har tränat väldigt lite men jag tror hon har fattat;-)



Igår tränade vi på EBK och då filmade jag massor, en film blev hela 5 minuter lång - men se den gick inte att ladda upp... grrr. Den enda som funkade var den här, där vi tränar klass 1-apporteringen. Lilla damen var lite ivrig, men fick faktiskt lov att vänta tills matte sa till;-)

Den övriga träningen, som jag filmade men inte kunde ladda upp, gick riktigt bra. Väldigt fint fritt följ trots mycket störningar (detta var första gången vi tränade under sådana förhållanden), bra skick till rutan, kanonfint ställande under gång, jättebra hopp, superinkallning - och det bästa; inte det minsta berörd av att det tränades massor av skott alldeles bredvid! Duktig tjej - hon har faktiskt inte ens hört skott förut!


Förresten, ni vet väl att ni kan ändra kvalitén på filmerna genom att klicka på kugghjulet? Gör det och välj 720p, då ser det bättre ut! Av någon underlig anledning blir det sämre kvalité när jag länkar till filmerna, vet inte varför? 





 
 
jenny & kex

jenny & kex

7 juni 2012 00:23

Du är så duktig Pia!! Vilket super ställande du fått till, jätte snyggt :))

http://www.posiitiv.blogg.se

 
Pia

Pia

7 juni 2012 00:53

Tack, snälla Jenny:-)

http://www.khemosabi.se

 
Eva-Liz

Eva-Liz

7 juni 2012 17:17

Artig å se filmene av ivrige hunder. Ja, du er blitt dyktig:):):)Nå ser du nesten ikke på hunden.....:):):):)

http://www.kennelsoltrollet.com

 
Pia

Pia

7 juni 2012 17:55

Tack Eva-Liz! Inte nog med att man ska träna hunden, man ska träna sig själv också;-) Idag var jag jätteduktig, vi tränade fritt följ och ställande under gång med kommendering för första gången - OCH JAG TITTADE INTE PÅ HUNDEN EN ENDA GÅNG:-)))

http://www.khemosabi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av khemosabi - 9 februari 2020 20:06

Den här bloggen är inte uppdaterad sedan julen 2018 och kommer snart att läggas ner helt och hållet, jag ska bara spara ner så många bilder som möjligt först. Jag ser ingen vits med att fortsätta med bloggen, då jag inte längre har någon uppfödning o...

Av khemosabi - 24 december 2018 14:16

  Hoppas alla våra vänner och valpköpare får en riktigt härlig jul!   Här hemma går allt sin "gilla gång", som man brukar säga;-) "Inget nytt under solen" är ett annat uttryck man skulle kunna använda, annat än att jag har gett mig på något ny...

Av khemosabi - 6 oktober 2018 15:00

Grattis på 14-årsdagen, vår älskade lilla Boogie! Fantastiska lilla hund, som dansat genom livet på lätta tassar och fortfarande är vid god vigör och helt klar i sinnet - jag hoppas du får vara lika pigg och glad ett bra tag till!        Vi...

Av khemosabi - 16 juli 2018 15:55

... har jag i skuggan på min altan just nu, det är fullkomligt olidligt! Vi har haft så hett - och torrt - hela sommaren att allt är uppbränt, inte ett grönt strå så långt ögat kan nå. Jag lider med bönder och djurägare som inte har foder till sina d...

Av khemosabi - 23 december 2017 14:00


 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards