khemosabi

Alla inlägg den 25 juli 2010

Av khemosabi - 25 juli 2010 22:26

... är jag, efter att ha varit ute och tränat vattenapportering med Vispen... alltså, han är så jäkla duktig att jag blir tårögd  Och härmed blir det officiellt - jag tänker inte släppa den här lilla pärlan ifrån mig, han stannar här! Den här valpen har nämligen helt fantastiska egenskaper, som tydligen ingen annan än jag vill förvalta - och jag kommer att göra så här åt alla som inte tog chansen att få en kanonvalp sen  Tji fick ni!!


Lycklig blir jag också att få uppdateringar ifrån valpköparna, idag fick jag ett mail ifrån Kristin och Thriller i Norge - med fina bilder på guldklimpen...

   

Hahaha... han har lååånga ben som Vispen, och svansen i vädret som Solan;-)) Men väldigt fin är han!  


En annan som är väldigt fin, det är Carma - de här bilderna har jag lånat ifrån Mias blogg...

 

Carma och familjen har varit (kanske fortfarande är?) på semester i Åre, och som jag har förstått det har de haft det härligt!    


Jag får regelbundna uppdateringar ifrån Eva-Liz och Solan i Norge också, Solan har också blivit riktigt duktig på vatten, och här apporterar han lillflickans toffel, som flutit ut till sjöss - så praktiskt med en liten vattenapportör då;-))

  

 Vilken vacker bild!! 


Nu till nåt helt annat - jag har nämligen fått reda på vad det är för fel på mina fötter. Jag är överansträngd och har inflammation i några senor (som jag inte uppfattade vad de kallas) som går längs med hålfoten och till hälen, på båda fötterna. Jag har fått hopp om att jag så småningom ska bli bättre, med vila och skor med speciella inlägg. Problemet är bara att jag ska vila mina fötter ännu mer än vad jag har gjort de senaste två månaderna - och det kan man ju undra hur i helsike det ska gå till?? Men det är något som måste göras, och därefter ska jag alltså kunna bli okej i fötterna igen. 


Till sist vill jag påminna er om att ta en titt i Jessicahs blogg - hon har många jättefina bilder på Iver i arbete - se och njuuut;-)) 

  

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards