khemosabi

Alla inlägg den 10 juli 2010

Av khemosabi - 10 juli 2010 23:30

Fruktansvärt dålig uppdatering här i bloggen på sistone, ja.

Faktum är att det inte händer så mycket att det är värt att skriva om, vi försöker mest genomlida den här hettan vi har haft på sistone. Just nu är klockan 23.30 och det är fortfarande 25 grader... det är inte kul, jag mår väldigt dåligt av sån här värme och orkar ingenting.

Nu ska jag inte fortsätta gnälla här i bloggen, ska bara tala om att jag har haft, och har, problem med mina fötter. Så någon hundträning blir det inte tal om, annat än det lilla jag gör med Vispen. Han behandlas förstås, och "tränas", precis som om han skulle vara kvar här, fast jag hoppas så klart på en bra köpare till honom så småningom. Jäkligt synd är det att han inte kan vara kvar här, eftersom han är en valp precis i min smak!

Vi har börjat med apporteringen, och där är han helt fantastiskt duktig:-) Gömmer jag en apport så söker han så där härligt intensivt som jag bara älskar, och sen när han hittar apporten så är det full fart till mig och lämnar den i min hand - precis så som mamma Gimmie gjorde redan som liten! Sen sitter han där och tittar upp på mig - "var jag duktig nu?"... åh, gulleplutten då   Jag ska be Micke filma när Vispen apporterar, så ni får se!


Strax 4 månader är de små liven nu... Vispen har blivit så långbent och är lite spetig och ganska "fulsöt" just nu... men inuti är han precis lika vacker som vanligt!


Nu ska jag visa en bild på Soleil's vackra helsyster Skippy, som har varit här och parats med min systers Silver... den här tjejen är riktigt snygg, tycker jag!

Skyborne Queen Of Hearts


... och så har ju inte Soleil varit med här på länge, men nu så...

Skyborne All Summer Long - hon är rätt fin hon också, tycker jag - fast jag tycker att hon kunde ha lite mer hull. Alltså, det är hopplöst, det fastnar ingenting på den här hunden! Det är i stort sett bara skinn, ben och MUSKLER;-))


     


Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards