khemosabi

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

Salig av lycka...

Av khemosabi - 25 juli 2010 22:26

... är jag, efter att ha varit ute och tränat vattenapportering med Vispen... alltså, han är så jäkla duktig att jag blir tårögd  Och härmed blir det officiellt - jag tänker inte släppa den här lilla pärlan ifrån mig, han stannar här! Den här valpen har nämligen helt fantastiska egenskaper, som tydligen ingen annan än jag vill förvalta - och jag kommer att göra så här åt alla som inte tog chansen att få en kanonvalp sen  Tji fick ni!!


Lycklig blir jag också att få uppdateringar ifrån valpköparna, idag fick jag ett mail ifrån Kristin och Thriller i Norge - med fina bilder på guldklimpen...

   

Hahaha... han har lååånga ben som Vispen, och svansen i vädret som Solan;-)) Men väldigt fin är han!  


En annan som är väldigt fin, det är Carma - de här bilderna har jag lånat ifrån Mias blogg...

 

Carma och familjen har varit (kanske fortfarande är?) på semester i Åre, och som jag har förstått det har de haft det härligt!    


Jag får regelbundna uppdateringar ifrån Eva-Liz och Solan i Norge också, Solan har också blivit riktigt duktig på vatten, och här apporterar han lillflickans toffel, som flutit ut till sjöss - så praktiskt med en liten vattenapportör då;-))

  

 Vilken vacker bild!! 


Nu till nåt helt annat - jag har nämligen fått reda på vad det är för fel på mina fötter. Jag är överansträngd och har inflammation i några senor (som jag inte uppfattade vad de kallas) som går längs med hålfoten och till hälen, på båda fötterna. Jag har fått hopp om att jag så småningom ska bli bättre, med vila och skor med speciella inlägg. Problemet är bara att jag ska vila mina fötter ännu mer än vad jag har gjort de senaste två månaderna - och det kan man ju undra hur i helsike det ska gå till?? Men det är något som måste göras, och därefter ska jag alltså kunna bli okej i fötterna igen. 


Till sist vill jag påminna er om att ta en titt i Jessicahs blogg - hon har många jättefina bilder på Iver i arbete - se och njuuut;-)) 

  

 
 
Eva-Liz

Eva-Liz

25 juli 2010 22:56

Hvor herlig for Vispen:)
Høres ut som om kull søsknene er veldig like. Halen og ørene til Solan er et syn:) Han var i høyt gress på en mark, da så vi ikke Solan. Men haletuppen kunne vi følge på veien gjennom gresset:):)

http://www.kennelsoltrollet.com

 
Jessicah

Jessicah

25 juli 2010 23:07

Oj, sex hundar Pia, du behöver en hundflicka! Hihi. Grattis till beslutet. Kram!

http://www.vildarna.wordpress.com

 
Ingen bild

mia,love&carma

26 juli 2010 10:35

skönt att beslutet är fattat, jag ska aldrig gnälla att det är jobbigt med två ;-)))sex eller fem är en hel del ;-)) hoppas du nu får ordning på fötterna dina.
kram mia

 
åsa

åsa

26 juli 2010 17:46

"Har man en kan man lika gärna ha två"....eller hur är det man säger..?
En liten Visp kan ju inte göra så stor skillnad..
Skönt att du har fått en diagnos på "foteländet" och om du nu kan vila så ska du se, att det blir hur bra som helst framöver.
Kram!

http://tantraffas.blogg.se

 
Sussie

Sussie

26 juli 2010 22:25

Håller tummarna för att dina fötter blir bättre.
Måste kännas skönt att ha tagit beslutet om Vispen.
Verkar vara en härlig hund:)

http://www.123minsida.se/cewin

 
Pia

Pia

27 juli 2010 16:43

Tack allihop! Att jag fick hopp om mina fötter var det som avgjorde mitt beslut om Vispen - jag får väl träna honom och Speed parallellt, precis som jag har gjort med de andra. Tror aldrig jag har haft bara EN hund att träna med, i alla fall inte de senaste 20 åren;-))

http://www.khemosabi.se

 
Eva-Liz

Eva-Liz

27 juli 2010 17:38

Hei
Var og tok andre rabies vaksinen på Solan i dag, Siden jeg enda synes han halter mye etter den "strekken", ba jeg henne undersøke på nytt. Han ble ned dopet og heldigvis var det ikke korsband skade:)Veterinæren var redd for det. Men han skal være i ro i hvert fall 14 dager. Skrekk og gru, Solan passiv i 2 uker!!!!

http://www.kennelsoltrollet.com

 
Pia

Pia

27 juli 2010 18:07

Vad tråkigt att han har sträckt sig, men det är ju skönt att det inte är något värre. Jag kan förstå att det inte är så lätt att hålla honom lugn;-) Kram!

http://www.khemosabi.se

 
mia,love&carma

mia,love&carma

28 juli 2010 08:03

oj Eva-Liz .....hålla honom lugn, ja det kan bli knepigt ;-)))))

http://www.briard.mia-co.com

 
Ingen bild

Gisela

28 juli 2010 17:25

Är så glad för dig och dina fötter. Bara att kämpa på. Har hört att man kan gå på alla fyra för de ska hundarna tycka vara kul. Värt att prova, du vilar ialla fall fötterna då. Vad grannarna kommer att tycka är en annan historia.
Skönt att Speed (min favo) får vara med. Han är ju bara barnet han med. Ha nu en fortsatt skön sommar. Håller utkik i Eskilstuna tidning om en tossig krypande tant med en massa hundar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av khemosabi - 9 februari 2020 20:06

Den här bloggen är inte uppdaterad sedan julen 2018 och kommer snart att läggas ner helt och hållet, jag ska bara spara ner så många bilder som möjligt först. Jag ser ingen vits med att fortsätta med bloggen, då jag inte längre har någon uppfödning o...

Av khemosabi - 24 december 2018 14:16

  Hoppas alla våra vänner och valpköpare får en riktigt härlig jul!   Här hemma går allt sin "gilla gång", som man brukar säga;-) "Inget nytt under solen" är ett annat uttryck man skulle kunna använda, annat än att jag har gett mig på något ny...

Av khemosabi - 6 oktober 2018 15:00

Grattis på 14-årsdagen, vår älskade lilla Boogie! Fantastiska lilla hund, som dansat genom livet på lätta tassar och fortfarande är vid god vigör och helt klar i sinnet - jag hoppas du får vara lika pigg och glad ett bra tag till!        Vi...

Av khemosabi - 16 juli 2018 15:55

... har jag i skuggan på min altan just nu, det är fullkomligt olidligt! Vi har haft så hett - och torrt - hela sommaren att allt är uppbränt, inte ett grönt strå så långt ögat kan nå. Jag lider med bönder och djurägare som inte har foder till sina d...

Av khemosabi - 23 december 2017 14:00


 

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards