khemosabi

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av khemosabi - 10 maj 2009 22:48

... som vanligt när det ska knäppas kort;-)

LPelit SLCh Khemosabi Pearl Jam, snart 10 år

Den här bilden tog jag igår, när hon precis hade badat i ett dike.

Ikväll rullade hon sig i nåt skit när vi var i skogen, så när vi kom in fick hon bada. Badet är en historia för sig, när jag säger: "Spurten, nu ska du bada" springer hon in i badrummet och hoppar i badkaret:-) Och när jag ska duscha hennes ansikte säger jag: "Nu får du blunda"... varpå hon blundar för fulla muggar... hahaha, den här hunden är verkligen inte som andra!! Hon är verkligen en på miljonen, jag älskar henne så det gör ont...


Någon annan som är högt älskad och har samma härliga temperament och träningsattityd är Speed's kullbror Iver i Göteborg! Han har en otroligt duktig och ambitiös matte, Jessicah är nog minst lika träningsvillig som Iver:-) "The Perfect Match" blev det med den valpen och den ägaren, så jag drog sannerligen en vinstlott när jag fick sälja Iver till Jessicah! Inte nog med att hon är duktig med hund, hon är gullig också *hihi* Nu måste jag faktiskt länka till hennes blogg, där hon har skrivit om vad Iver har lärt sig vid 6,5 månaders ålder:

"Träningsuppdatering - Iver"

Nu kan han ännu mer - bl a en massa tricks - så jag kan rekommendera er att läsa resten av bloggen också!

*Harkel* Jag kan ju bara tala om att jag inte ens har kommit hälften så långt med Speed...


Nu har jag gjort en egen Soleil-blogg också, det är ju rätt mycket jag vill skriva om henne och en del av det är kanske inte andra än "whippetfreaks" intresserade av. Hursomhelst, jag kommer att skriva mer utförligt om Soleil i den bloggen och visa en hel del bilder. Nu får jag ju "ta igen" några månader, så det blir ju en del tillbakablickar - det blir gammalt och nytt i en salig blandning så här i början;-)

Kolla gärna på Soleil's blogg

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards