khemosabi

Alla inlägg den 10 juni 2008

Av khemosabi - 10 juni 2008 23:32

... ikväll på SLKK, då hon efter nästan 3 års tävlingsuppehåll gick och vann elitlydnaden på 284,5 poäng - och det i stort sett utan träning;-)

LPII LPIII LPelit SLCh Khemosabi Pearl Jam

Gott om 1:a pris i elitklass hade hon sedan förut, men "bara" LP i elitklass eftersom jag inte ställt ut henne. Men sedan championatreglerna ändrades förra året behövdes det bara ett "nytt" 1:a pris i elit för att få titeln SLCh - och det var precis vad lilla fröken fixade i blåsvädret ikväll! Det var så jäkla härligt att tävla med henne igen, jag bara njöt hela programmet igenom, och likadant gjorde hon - detta är nämligen en hund som bara älskar att tävla! Särskilt nöjd är jag med en välförtjänt 10:a på rutan och en absolut klockren dirigeringsapport (det enda moment vi har tränat, och som strulat som bara den). Fria följet kunde ha varit bättre om jag inte strulat till det... jag kan nämligen inte gå rakt på SLKK:s plan, det finns liksom inga vinklar att gå efter så jag virrar runt lite hur som helst;-) Jag skärpte dock till mig när det var dags för Boogie att göra debut i klass 3, då gick fria följet mycket bättre, hon hade väldigt bra position men hoppade lite under språngmarschen. Det blåste halv storm, så hon hörde inte mitt kommando på inkallningen men utförde momentet kanonbra när hon väl kom. Men det var lite knepigt med blåsten, jag blev själv stundtals osäker på vad tävlingsledaren sa, och det räcker för att Boogie ska bli lite konfunderad...

Det var lite "spridda skurar" med poängen, vissa riktigt bra och andra lite sämre + att hon tog fel pinne på vittringen. Så det räckte inte till något 1:a pris men väl till seger i klass 3! Nöjdast är jag med att hon var den enda av 4 deltagare som hade fullt på sittande i grupp och platsliggningen, det sistnämnda har hon ju varit osäker på tidigare men idag låg hon lugnt och fint:-) Jag är också väldigt nöjd med känslan, hon var pigg och glad trots en del missförstånd mellan oss - så det bådar gott för framtiden, tycker jag:-)

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards