khemosabi

Alla inlägg under december 2007

Av khemosabi - 7 december 2007 21:32

Hurra, hurra och stort GRATTIS på 10-årsdagen till Tilda & hennes syskon!!


Khemosabi Firebird - Tilda, 10 år idag!!


Ja, idag är det hela 10 år sedan Tilda och hennes sju syskon föddes i mitt sovrum här på Vårvägen - den största kullen jag någonsin har haft! Så nu säger vi grattis till allihop och hoppas att alla mår bra och har haft en fin födelsedag!!

Av khemosabi - 6 december 2007 21:48

Idag var vi (Christer o jag) ut till Kjula med Unni, Iza och Boogie. Först gick vi en promenad och sedan lade Christer ut ett sök med 8 dummies. Jag skickade först Iza som fick hämta in 4 av dem, hon jobbade jättebra med kanonfina ingångar och riktiga superavlämningar... hopp upp i mattes famn med apporterna, snyggt, lilla gumman - synd bara att man inte filmade!! Matte var klok (för en gångs skull!) och slutade medan det gick riktigt bra;-) De resterade 4 fick Boogie hämta in, det gick banne mig i överljudsfart... hon är helt otrolig, den hunden:-) Min lilla arbetsmyra...


Sedan var det dags att lägga ut alla apporter utom en igen, och idag fick faktiskt Unni jobba lite också. Hon sökte kanonbra i världens tempo... men när hon väl hittade en apport så var hon inte så sugen på att komma in med den till husse. Istället fortsatte hon söka med dummyn i munnen och vid ett tillfälle bytte hon. Nu blir det nog till att bara lägga ut en apport åt henne ett tag framöver om hon överhuvudtaget ska få jobba, för då lönar det sig inte att fortsätta söka med apporten i munnen. Hon har en helt otrolig söklust, men det vore ju kul om apportlusten (dvs. viljan att komma in till föraren med apporten) vore lika stark. Där har husse en del att jobba med!

Unni fick ta in 3 dummies, sedan fick Boogie ta de sista 4 som var kvar. Vid det laget var det nästan mörkt, men vi klarade oss i alla fall ifrån regn:-) Igår var det däremot en riktig skitdag, det regnade nästan hela dan. Micke och hundarna tillbringade mesta tiden i soffan, dom:-)

Mysigt under täcket, tycker Boogie...

... och Gimmie tycker det är rätt okej i fotänden;-)

Av khemosabi - 4 december 2007 22:58

... idag, och efter flera dagar med kyla och regn var det skönt att få se lite ljus igen! Det är ju inte utan att man undrar hur mycket snö vi skulle haft om allt detta regn kommit i frusen form istället! Vi var ute i skogen med Gimmie, Iza och Unni och Gimmie fick sig ett litet sök medan småglinen fick titta på och "träna" passivitet. Jag fotade lite och det bästa kortet blev det här, på Unni som kommer farande i full fart:-)


Vassruggens Unn Sokmimer

Fick också ett kort på Gimmie's vackra huvud i profil:

Khemosabi Home Run

Hemma låg Boogie i husses obäddade säng och myste:

Khemosabi Strike

Hon och Spurten fick förstås en egen skogspromenad med matte senare;-) 

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards