khemosabi

Alla inlägg den 28 februari 2011

Av khemosabi - 28 februari 2011 10:00

... ja, det är inte ofta det händer;-) Men igår hade jag ju Micke med mig som "fotograf", så då fick han filma mig och Speed under ett kort fritt följ.

Inget perfekt utförande precis, det var väldigt halt underlag och Speed tyckte nog att jag rörde mig lite märkligt;-))


Här är ännu en bild på Gimmie ifrån gårdagen, än't ho söt då?


Vi hade Boogie med oss också igår, så att hanhundsägaren skulle få träffa så många som möjligt av de närmaste släktingarna - och jag tyckte mig märka att lilla Boppan gjorde lite intryck med sin otroliga kontakt och arbetslust!


Speed fick nu tillfälle att umgås och leka med en nästan jämngammal hanne, och det var väldigt bra för honom, det! Han har inte träffat så många andra hanhundar, förutom de som ingår i släkten, så han är ganska osäker på sådana som han inte känner. Men Gimmie's tilltänkte är enromt språksäker så det gick faktiskt väldigt bra, och det var jättenyttigt för Speed! 


Några har ju redan räknat ut vad den tilltänkte är för en - tänk, jag visste inte att han var en sån "kändis", fast med de tävlingsresultat han har är det kanske inte så konstigt;-) Jag har tänkt vänta med att gå ut med namnet på honom officiellt, eftersom det har gått åt pipan varenda gång jag har gjort det tidigare. Sist var det ju Boogie och Solo som var klara för parning, när hon fick sin ögondiagnos, och tidigare har det varit hanhundar som inte har parat, byte av hanne etc. Så nu har jag blivit skrockfull och tänker inte ta ut något i förskott - men jag kunde förstås inte låta bli att visa de fina bilderna på honom! Valpköparna vet vem han är och ni andra får tåla er lite tills parningen är klar;-)  

Presentation

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

Arkiv

Kategorier

Translate this blog

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards